PROIECTE

Revista Regal Literar

Regal Literar este o revistă de cultură, literatură și opinie (online – www.regal-literar.ro) ce se adresează în special cititorilor de literatură contemporană. Fondată în iulie 2020, revista numără peste 30 de autori și colaboratori. Revista Regal Literar face parte din proiectul cu același nume ce promovează autorii români prin publicarea unor antologii ale operelor literare contemporane și prin acordarea de premii în literatură, în cadrul acestui proiect activând și un cenaclu național ce se manifestă lunar în diferite orașe din România.

Revista SAPIO

SAPIO este o revistă de cultură, știință și opinie, având rol educativ, cu distribuire în rândul instituțiilor culturale și de învățământ din România și Republica Moldova. Revista SAPIO dorește să contribuie la viziunea lucidă a tinerilor, din perspectiva societății digitale, științifice și culturale. Este editată de Editura eParadigme și apare sub egida Asociației Paradigme Educaționale & Euro Education Federation.

Revista TIMPUL Târgoviște

Din 4 februarie 2021, TIMPUL apare și la Târgoviște la inițiativa lui Claudiu Dumitrache, redacția permanentă fiind formată din: George Coandă, Claudiu Dumitrache, Florentin Streche, Cornel Mărculescu, Agnes Terezia Erich și Valentina Vasile.

Retro Music Festival

Vara 2021 se anunta inca de pe acum a debuta cu un adevarat maraton al muzicii anilor ’80 ’90 si 2000 Timp de 3 zile, RETRO MUSIC FESTIVAL.

Teatrul de Revistă Anton Pann București

Trupa Artistică (Teatrul de Revistă) Anton Pann București pune în scenă momente inedite pentru un public inedit.

             ALTELE: