NUMEROLOGIE

Numerologia este știință fixă, dar și arta, prin care Dumnezeu a scris Universul. Numerologia era limba vorbită de întreaga lume, până când Dumnezeu, furios că mulți aveau gânduri necurate prin care voiau să ajungă la El, construind Turnul Babel pentru a atinge Cerul, le-a luat harul de a se mai înțelege prin această percepție vibratională, după cum scrie în Geneza 11:4: Dumnezeu le-a încurcat limbile. Cei care nu au fost atinși de acest blestem erau cei mai puri și înțelepți, folosind această limbă pentru a-L salvi pe Dumnzeu. Această taină a fost transmisă, de-a lungul miilor de ani, doar celor mai puri și credincioși oameni, etichetați ocultiști, numerologi sau alchimiști. Până în zilele noastre, această știință a decodificării vibrațiilor din litere și cifre, este tot mai cunoscută întregii lumi, ajungând să fie înțeleasă de mai mulți inițiați. În România există, de asemenea, mulți numerologi, fizicieni, cercetători și psihologi care au realizat că la baza oricărui fenomen stă un cod de cifre care îl definesc și care îi arată parcursul și potențialul.

Astfel, studiind această știință ocultă și inițiatică, mi s-a oferit intelegerea de a interpreta numerele și a descrie oamenii, fenomenele sau evenimentele care sunt reprezentate de una sau mai multe cifre/litere.

Ce poți afla la o ședință terapeutică de numerologie?

– Cunoașterea energiilor care reprezintă sinele, manifestarea mentală, spirituală, sufletească și fizică

– Etapele vieții și destinul

– Karma și remediul

– Energiile lipsă care trebuie dobândite pentru împlinirea destinului

– Cunoașterea energiilor numelui (energia intimă, de realizare și de expresie)

– Identificarea profesiilor potrivite destinului

– Tendințele negative ale energiilor existente în numerograme

– Matricea psiho-energo-bio-informativă (sănătate, sexualitate, bani)

Programarea unei ședințe de terapie numerologică

Se trimit următoarele informații la adresa de e-mail contact@claudiudumitrache.ro

  • data de naștere
  • numele( incluzând și porecla sau abrevierea, dacă e cazul)
  • numărul de telefon pentru contact

CITATE CELEBRE DESPRE NUMEROLOGIE

 “Cei ce se vor afunda in ceea ce, in sens pitagoreic, este numit ‘studiul numerelor’ vor invata sa inteleaga viata si lumea prin intermediul acestui simbolism al cifrelor.”

Rudolf Steiner

„Toate lucrurile care pot fi cunoscute au un număr, pentru că nu este cu putință nici să concepem, nici să cunoaștem un lucru în lipsa unui număr.”  

Philolaus

„Întregul paradis este o gamă muzicală și un ritm.”

Aristotel

„ Mă gândesc adeseori ce viață ușoară aș fi putut avea și cât timp aș fi economisit, dacă aș fi știut alfabetul.”

W. Somerset Maugham

“Este a treia oara; sper ca norocul sta in numerele fara sot(ciudate)… Exista o divinitate in numerele fara sot, fie la nastere, sansa sau moarte”.

William Shakespeare

“Semidoctismul în spiritualitate devine mult mai periculos decât în privinţa altor realităţi lumeşti, deoarece spiritualitatea este domeniul adevărului şi orice deformare a acestuia poate produce în mintea oamenilor crezuri greşite.”

Contele Incappucciato

“Cu cât sunt mai mari sentimentele tale asupra unui scop, cu atât atingerea acelui scop se va realiza. Sentimentele sunt de natură să dea putere gândului şi cu cât un sentiment devine mai puternic, cu atât creierul tău pune lucrurile în mişcare în realitate. ”

Iustinian Cruceanu

“Numerele guvernează lumea.”

Pitagora

“Cabala, ştiinţa de la fundaţia lumii fizice, s-a născut acum 3.000 de ani şi după aceea, acum 2.500 de ani, Pitagora a creat numerologia. Numerele sunt limbajul universului. Dacă nu înţelegi asta, nu înţelegi nimic în viaţă.”

Carmen Harra